Vi vill din partner i Spanien

Information
Vi är på plats i Spanien och har kunskapen om var man vill köra motorcykel. Som en extra service till din kunder skulle ni kunna erbjuda våra tjänster i Spanien.
Det skulle ge mer trogna och återkommande kunder till er. Tänk att få vara med era kunder och hjälpa dom på plats. Se glädjen när de upplever en av europas bästa motorcykelkörning. Trevliga kvällar och middagar.

Vi har tillgång till många Yamaha MT och Tracer för våra körningar.
Vi har kunskap om körningar på alla underlag, och vill utöka inom offroad och roadracing på bana i framtiden. Vi kan givetvis använda andra märken på motorcyklar, men det är dessa vi har att tillgå nu.

Upplägg
Vi är flexibla, lyhörda och lyssnar på hur ni tycker det ska gå till. Ni känner era kunder bäst. Vi har några förslag på hur det kan fungera.

Exempel 1, ni hänsvisar era kunder direkt till oss.
Vi tar hand om dem som en av våra vanliga kunder. De kommer blandas upp med andra av våra kunder under ett event.

Exempel 2, vi tillsammans bokar ett datum för ett exklusivt datum bara för era kunder. Vi kan egera i ert företagsnamn, som exempel använda era kläder och presentera oss som en representant från er.

Exempel 3, som exempel 2 men ni har egen personal på plats och vi agerar mer i bakgrunden och hjälper till där ni behöver.

Exempel 4, som exempel 3 men mer exklusivt event med kundernas egna motorcyklar. Vi hjälper till att annordnar transport ner från Sverige.
Kan även långtidförvaras i närheten av Malaga om kunder vill flyga fram och tillbaka under vintern och köra när det passar dom.


Information till era kunder
Vi kan hjälpa er bygga en webbsida lik vår. Kanske använda en underdomän till er egen domän som ni kan marknadsföra. Se exempel här http://event.mcfirman.se/.
Där kan vi publicera bilder, information och bokningsystem. Ni kan sätta ett eget pris på våra produkter. Vi kan ge 20% rabatt på våra priser, vilket kan ge en vinst till er på ca 3000kr per kund och bokningstillfälle (+ eventuellt höjda priser i ert eget namn).

Har ni andra förslag på upplägg så ta kontakt med oss och pratar vi ihop oss om ett upplägg som kan fungera för er.

SwedishDanishNorwegianFinnishEnglishGerman